新萤火虫论坛

[单曲] the answer

the answer

I believe you are the answer to every tear I've cried
I believe that you are with me
My rising and my light Give me strength when I am weary
Give me hope when I can't see
Through the crosses I must carry
Lord, bind my heart to thee
That when all my days are over
and all my chores are done
I may see your risen Glory
Forever where You are

我相信 你是我哭泣时
每一滴泪的答案
我相信 你和我在一起
使我翩翩飞升 使我生命微亮

当我疲惫时 给我力量
当我迷惘时 给我希望
穿越那我必须承载的十字架
主啊 我的心已然归属于你

当我所有的时光都逝去
我所有的负累都终结

我将看见您升起的荣耀
那便是您所在的地方
直到永远

下载

第一次发音乐贴哈,不知道格式对不对。。

评分

第一次发帖, 给个小红包支持一下

格式没错~~

非常有感染力的嗓音哈, 貌似是教会的歌曲?

不知道哦,就是觉得挺好听的。。。

穿越那我必须承载的十字架
主啊 我的心已然归属于你

这样的歌词, 应该是教会歌曲了